9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA JUICY APPLE 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH JUICY APPLE DISPOSABLE CORE - Productbeschrijving

Ontdek de unieke combinatie van de nieuwste cannabinoïden in onze 9% THCH + 35% 10-OH JUICY APPLE DISPOSABLE CORE. Deze innovatie in de wereld van cannabisproducten biedt een onvergetelijke ervaring met de heerlijke smaak van sappige appels.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH JUICY APPLE DISPOSABLE CORE

Pure Ingrediënten en Nul THC

Ons product is volledig vrij van THC. We gebruiken alleen de beste, natuurlijke ingrediënten om pure organische cannabinoïden en terpenen te leveren, zonder enige toevoegingen. Elk productiebatch wordt onafhankelijk getest in laboratoria, om de superieure kwaliteit en 0.00% THC te garanderen.

Wat is THC-H?

THC-H, een van de meer dan 100 geïdentificeerde cannabinoïden in hennep- en marihuanaplanten, staat bekend om zijn potentie en zuiverheid. In tegenstelling tot THC, wordt THC-H geproduceerd door een proces genaamd 'terpenylatie', wat resulteert in een molecule met een langere keten die een hogere bindingsaffiniteit heeft met menselijke cannabinoïdereceptoren.

Over 10-OH

10-OH, een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, wordt in de praktijk in het laboratorium geproduceerd door CBD, terpenen of door het gebruik van kunstmatige maagsappen te hydrogeneren. Dit proces omvat oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, essentieel voor het metabolisme van vreemde stoffen.

CCELL Technologie

Met onze CCELL-technologie garanderen we een consistente verdeling van de poriën en een gelijkmatige warmteverdeling. Dit zorgt ervoor dat een breder scala aan terpenen effectief wordt verneveld, met tot 34% meer efficiëntie. Onze geavanceerde, oxidatiebestendige behandeling van de verwarmingsspoel biedt een verbeterde productconsistentie en vermindert de productie van schadelijke bijproducten aanzienlijk.

Disclaimer en Wettelijke Compliance

Al onze producten zijn 100% legaal, vervaardigd in de EU uit hennep afgeleide CBD. Ze zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, borstvoeding gevende vrouwen, actieve bestuurders en bedieners van zware machines. Bij verkeerd gebruik raden we aan om voldoende te drinken en te eten; de effecten zullen binnen enkele uren afnemen. Gebruik het product niet voor het besturen van motorvoertuigen of het bed

ienen van zware machines.

Het product voldoet aan de Wet nr. 167/1998 §5 en is bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwdoeleinden. Het is niet bestemd voor directe consumptie of roken. Dit is uitsluitend een verzamelobject.

Veiligheid en Verantwoordelijkheid

Houd dit product buiten bereik van kinderen. Bij misbruik dien je voldoende te drinken en te eten; de mogelijke effecten zullen binnen een paar uur afnemen. Het is verboden om na inname motorvoertuigen te besturen of zware machines te bedienen.

Voor Volwassenen

Dit product is uitsluitend te koop aan personen ouder dan 18 jaar. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zorgen ervoor dat onze producten alleen toegankelijk zijn voor volwassenen.

CORE
3800236001133
 Reviews

Be the first to write your review !