ZEUS

Welkom bij Zeus Arsenal, waar vaporizers niet alleen een passie zijn, maar een levensstijl. Bij Zeus zijn we toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke vape-ervaringen, met producten die precisie, innovatie en kwaliteit belichamen. Onze missie is om baanbrekende producten te bieden voor de kenners van morgen, aangedreven door onze Duitse ingenieurs die voorop lopen in de ontwikkeling van vapingoplossingen. Onze producten zijn geïnspireerd door automobiel-DNA en worden gekenmerkt door een precisie die ongeëvenaard is in de industrie.

We luisteren aandachtig naar de feedback en ervaringen van onze gebruikers, waardoor onze R&D nauw aansluit bij de daadwerkelijke behoeften van consumenten. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijke ervaring zonder gedoe, waardoor je dampervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Of het nu gaat om onze hoogwaardige vaporizers of onze lijn van innovatieve accessoires, Zeus Arsenal streeft ernaar om producten van topkwaliteit te leveren, geschikt voor de goden maar toch toegankelijk voor gewone stervelingen. Hoe dicht jij bij de zon wilt vliegen, beslis je zelf.

Zeus Arc GT3

De Zeus Arc GT3 combineert decadentie met efficiëntie, en brengt goud in de mix met een uniek gouden dampkanaal en gouden kamer. Voorzien van een gloednieuwe mondstuk en gepatenteerde Goldsink-technologie, produceert de Zeus Arc GT3 nog rijker smakende damp in een handig en gebruiksvriendelijk pakket. De Zeus Arc GT3 Electric is een complete 3e generatie vaporizerset, die alles biedt wat je nodig hebt voor een perfecte sessie vanaf het begin. De GT3 is ook voorzien van een USB-C oplaadpoort waarmee je apparaat in slechts 40 minuten tot 66% is opgeladen.

Belangrijkste Kenmerken:

ArcPod Compatibiliteit - Voorgevulde Kruidenpod

Xtruder Inbegrepen - Ontworpen voor het vullen van voorverpakte pods

Zeus Hub Inbegrepen

3500mAh Batterij

3 Temperatuurinstellingen

Goldsink Technologie

USB-C Snelladen (66% in 40 Minuten)

Haptische Feedback

Betere Luchtstroom vergeleken met het GTS-model

Zeus Iceborn

De ZEUS Iceborn V2 is een baanbrekende accessoire die met bijna elke vaporizer werkt om je damp drastisch te koelen en te verbeteren door middel van ijsfiltratie. Ontworpen in Duitsland en vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame componenten, is de Iceborn ongeveer 11 cm hoog en 8,6 cm in diameter. Het is een veel handiger alternatief voor typische waterfiltratie-apparaten, biedt veel koelere en zachtere damp, en maakt langere en diepere trekken mogelijk voor grotere wolken. Het is efficiënter dan waterfiltratie-apparaten die veel van de essentiële oliën van je damp verliezen tijdens de filtratie.

ZEUS

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)