THC-JD VAPE

Ontdek de revolutionaire wereld van THC-JD met onze exclusieve collectie vapes. THC-JD, een natuurlijk voorkomende cannabinoïde en een THC-variant, markeert een nieuw tijdperk in vaping-plezier. Met een unieke structuur die een langere koolstofstaart heeft dan zijn tegenhangers, biedt THC-JD een uniek profiel dat het onderscheidt. Deze stof, aanwezig in uiterst kleine hoeveelheden in zijn natuurlijke vorm, wordt verkregen door CBD te transformeren met warmte of chemische katalysatoren, resulterend in een nieuwe molecuul met een langere keten.

THC-JD Distillaat: De Kern van Onze Producten

Ons THC-JD distillaat is een gezuiverd extract dat de basis vormt van onze producten. Net als andere cannabinoïden, is het veelzijdig genoeg om in allerlei producten verwerkt te worden. Momenteel bieden wij voornamelijk vapes aan, maar houd ons assortiment in de gaten voor toekomstige uitbreidingen!

CCELL Vape Technologie: De Toekomst van Vaping

Onze wegwerpvapes zijn uitgerust met de geavanceerde CCELL-technologie. Met wetenschappelijk berekende poriedistributie en gelijkmatige warmteverdeling, zorgen onze EVO-atomizers voor een effectievere verdamping van een breed scala aan terpenen, tot wel 34% meer. De geoptimaliseerde keramische samenstelling en geavanceerd spoelontwerp verbeteren de thermische efficiëntie aanzienlijk. Onze verwarmingsspoelen zijn behandeld tegen oxidatie voor nauwkeurige weerstand en 20% betere productconsistentie.

Veiligheid en Kwaliteit

In onze state-of-the-art laboratoria ondergaan onze producten strenge en uitgebreide tests, gemaakt van FDA- en RoHS-gecertificeerde grondstoffen. CCELL blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om de veiligheid van hun producten te verbeteren.

Ontdek Ons Assortiment

Wegwerp THC-JD vapes in smaken zoals Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pinneapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG en Watermelon Zkittles.

THC-JD 510 cartridges in smaken zoals Green Apple Crunch, Watermelon Skittlez, Mango Kush of Hawaiian Snow.

Natuurlijk en THC-Vrij

Onze producten zijn vervaardigd uit de fijnste natuurlijke ingrediënten, met pure organische cannabinoïden en terpenen zonder toevoegingen. Elk batch wordt onafhankelijk getest in laboratoria, wat resulteert in 0,00% THC-gehalte.

DISCLAIMER

100% legaal, gemaakt in

de EU van hennep afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, voor actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines.

Bestuur geen motorvoertuigen of bedien geen zware machines na inname.

Producten voldoen aan de Wet Nr. 167/1998 §5.

Bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwdoeleinden.

Niet voor directe consumptie of roken.

Alleen te koop aan personen ouder dan 18 jaar.

Dit is uitsluitend een verzamelobject.

THC-JD VAPE

Er zijn 27 producten.

Item 1-27 van 27 in totaal item(s)