• Nieuw
8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE THC WEED
search
  • 8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE THC WEED

8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

€ 57,81

FRESH STRAWBERRY 8% THCJD VAPE

Maak kennis met onze 8% THCJD VAPE Fresh Strawberry, met 2 ml puurheid (0% THC CORE). Ontdek de fruitige frisheid van echte aardbeiensmaak.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 5,78
3 10% € 17,34
10 20% € 115,62
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 20% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Over THCJD:

THCJD is een natuurlijk voorkomend cannabinoïde, nauw verwant aan THC, maar met een uniek structureel verschil in zijn koolstofstaart. Deze variatie in structuur verbetert zijn bindende affiniteit met menselijke cannabinoïdereceptoren. Hoewel het van nature in kleine hoeveelheden voorkomt, omvat ons productieproces een nauwgezette gecontroleerde omzetting van CBD met behulp van warmte en chemische katalysatoren om dit exclusieve molecuul met een uitgebreide koolstofketen te creëren.

CCELL Vape Technologie:

Onze wegwerp-vapes zijn uitgerust met geavanceerde CCELL-technologie, wat zorgt voor een consistent soepele dampkwaliteit. De wetenschappelijke precisie achter CCELL resulteert in een optimale porieverdeling en gelijkmatige warmteverspreiding in de EVO-verdamper, waardoor je kunt genieten van een breder scala aan terpenen, met tot wel 34% meer smaak. De speciaal ontwikkelde keramische formulering en geavanceerd spoelontwerp verbeteren de thermische efficiëntie. Bovendien worden onze verwarmingscoils behandeld om oxidatie te weerstaan, wat zorgt voor precieze weerstand en een opmerkelijke verbetering van de uniformiteit van het product.

Productdisclaimer:

Al onze producten zijn 100% legaal en worden in de EU vervaardigd uit hennepafgeleide CBD. Houd deze producten buiten het bereik van kinderen. Ze zijn niet bedoeld voor gebruik door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, actieve professionals of bestuurders van zware machines. Onthoud je van autorijden of het bedienen van machines na gebruik. Onze producten voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwdoeleinden. Deze items zijn niet bedoeld voor directe consumptie of roken. Verkoop is beperkt tot personen ouder dan 18 jaar. Houd er rekening mee dat dit product een verzamelobject is en niet voor dagelijks gebruik is.

CORE
3800236001782
 Reviews

Be the first to write your review !