THCJD

Ontdek THC-JD: Een Natuurlijke Cannabinoïde

THC-JD is een natuurlijk voorkomende cannabinoïde (fytocannabinoïde) en een variant van THC. Hoewel het structureel vergelijkbaar lijkt, is er een belangrijk verschil: de lengte van de koolstofstaart of zijketen. Langere ketens duiden op een grotere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïdereceptoren. In zijn natuurlijke vorm komt het in extreem kleine hoeveelheden voor. Het productieproces omvat het aanpassen van CBD met warmte of chemische katalysatoren, wat resulteert in een nieuwe molecuul met een langere keten dan CBD.

THC-JD Destillaat: Veelzijdig en Zuiver

Ons THC-JD destillaat, een gezuiverd extract, kan worden verwerkt in elk type product waarin u andere cannabinoïden hebt gezien. Momenteel zijn bepaalde producttypen echter veel gangbaarder dan andere, omdat bedrijven hun eigen lijnen van THC-JD formules uitrollen.

Ons Assortiment:

Disposable THC-JD Vapes: Probeer onze smaken zoals Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG en Watermelon Zkittles.

THC-JD 510 Cartridges: Beschikbaar in Green Apple Crunch, Watermelon Skittlez, Mango Kush of Hawaiian Snow.

CCELL Vape Technologie

Onze disposables zijn uitgerust met CCELL-technologie voor een consistent gladde ervaring. De wetenschappelijk berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling in EVO-atomen verdampen een breder scala aan terpenen, wat leidt tot een toename van 34%. De geoptimaliseerde keramische samenstelling en geavanceerd spoeldesign verhogen de thermische efficiëntie. De verwarmingsspoel ondergaat een oxidatiebestendige behandeling, wat zorgt voor precieze weerstand en een 20% verbetering in productconsistentie.

Natuurlijk & THC-Vrij:

Ons product is gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten, met pure organische cannabinoïden en terpenen zonder toevoegingen. Elke batch wordt streng onafhankelijk getest in laboratoria, wat garandeert dat er 0,00% THC in zit.

DISCLAIMER:

Alle producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, voor actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines.

Niet rijden of zware machines bedienen na inname.

De producten voldoen aan de Wet Nr. 167/1998 §5.

Bedoeld voor de volgende doeleinden; industrieel, technisch en tuinbouwkundig gebruik.

Niet bedoeld voor directe consumptie of roken.

Deze producten zijn alleen te koop voor personen ouder dan 18 jaar.

Dit is uitsluitend een verzamelobject.

THCJD

Er zijn 25 producten.

Item 1-25 van 25 in totaal item(s)