• -20%
MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED
search
  • MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO THC MEDVAPE WEED

MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

€ 49,55
€ 39,64 20% korting

MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

Ontdek onze exotische smaak van rijpe mango met onze MANGO 8% THCJD VAPE & 35% 10-OH, een ware HELD in de wereld van het vapen.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
10 30% € 118,91
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

THCJD, een van nature voorkomende cannabinoïde en een CBD-variant, onderscheidt deze vape met zijn unieke structurele eigenschap - de langere koolstofstaart, die de interactie met menselijke cannabinoïdereceptoren bevordert. Hoewel het meestal in minimale hoeveelheden in de natuur voorkomt, omvat ons productieproces de transformatie van CBD door middel van warmte of chemische katalysatoren, wat resulteert in dit nieuwe molecuul met een langere keten dan CBD.

HERO Vapes is trots op het leveren van de hoogste kwaliteit en werkt exclusief samen met toonaangevende leveranciers van vapes om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Met HERO bent u verzekerd van een compromisloze vape, vervaardigd uit pure organische cannabinoïden en terpenen, zonder enige toevoegingen. Elke partij ondergaat rigoureuze onafhankelijke laboratoriumtesten om een THC-gehalte van 0,00% te garanderen.

De toekomst van het vapen met onze wegwerpmodellen, die zijn uitgerust met CCELL-technologie voor een consequent soepele prestatie. Wetenschappelijk berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling in EVO atomiseren een breed scala aan terpenen, wat zorgt voor tot wel 34% meer smaak. De geoptimaliseerde keramische formulering en geavanceerd spoelontwerp verbeteren de thermische efficiëntie, terwijl de oxidatiebestendige behandeling van de verwarmingsspoel nauwkeurige weerstand biedt en een verbetering van 20% in productconsistentie biedt.

DISCLAIMER:

Al onze producten zijn 100% legaal en met trots gemaakt in de EU van hennep afgeleide CBD. Houd ze buiten het bereik van kinderen. Onze producten zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, actieve of professionele chauffeurs, of bedieners van zware machines. Bedien geen motorvoertuigen of zware machines na gebruik. Onze producten voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5 en zijn uitsluitend bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden. Ze zijn niet bestemd voor directe consumptie of roken en mogen alleen worden verkocht aan personen ouder dan 18 jaar. Dit is een verzamelobject en niet bedoeld voor enig ander gebruik.

3800236001546
 Reviews

Be the first to write your review !