THC-H VAPE

THCH Vape - De Toekomst van Cannabinoïden

Ontdek THCH, een baanbrekende fytocannabinoïde uit de cannabisplant. THCH, een innovatie in de wereld van cannabinoïden, wordt natuurlijk aangetroffen in cannabis en kan worden geproduceerd door extra koolstofatomen toe te voegen aan het CBD-molecuul. Dankzij een proces genaamd "terpenylatie", inclusief een terpeenderivaat, hebben wetenschappers een nieuw molecuul gecreëerd met een langere keten dan CBD. Ondanks dat het een recente ontdekking is, wint THCH snel aan populariteit door zijn unieke samenstelling en wordt het beschouwd als een uniek cannabinoïde.

THC-H Distillaat: Veelzijdig en Puur

THC-H distillaat, een zuiver extract, kan worden verwerkt in verschillende producttypen, vergelijkbaar met andere cannabinoïden. Wij presenteren u onze exclusieve reeks Disposable THCH-vapes, verkrijgbaar in smaken zoals Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pineapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry en Watermelon Zkittles.

CCELL Vape Technologie: Een Superieure Vape-ervaring

Onze wegwerp vapes zijn uitgerust met CCELL-technologie voor een consistente en soepele ervaring. De EVO verdamper met wetenschappelijk berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, verdampt een breed scala aan terpenen effectiever, wat resulteert in tot 34% meer efficiëntie. De geoptimaliseerde keramische formule en geavanceerd spoeldesign verbeteren de thermische efficiëntie, terwijl de oxidatiebestendige behandeling van de verwarmingsspoel zorgt voor precieze weerstand en 20% verbetering in productconsistentie. CCELL streeft voortdurend naar het verbeteren van de veiligheid van hun producten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Natuurlijk & THC-Vrij

Ons product is vervaardigd uit de fijnste natuurlijke ingrediënten, met zuivere biologische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Elke batch ondergaat strikte onafhankelijke laboratoriumtests, wat garandeert dat de inhoud 0,00% THC is.

DISCLAIMER

Alle producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, actieve en professionele best uurders of bedieners van zware machines.

Gebruik geen motorvoertuigen of bedien zware machines na inname.

Onze producten voldoen aan de Wet No. 167/1998 §5.

Bestemd voor de volgende doeleinden; industrieel, technisch en tuinbouw.

Niet voor directe consumptie of roken.

Deze producten zijn alleen te koop voor personen van 18 jaar en ouder.

Dit is uitsluitend een verzamelobject.

THC-H VAPE

Er zijn 28 producten.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)