THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

€ 27,29

THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

Welkom bij een tropische twist op THCH met onze nieuwste aanbieding: de THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML Cartridge. THCH gecombineerd met de essentie van een rijpe mango op een zomerdag.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 2,73
3 10% € 8,19
10 30% € 81,86
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Puur, Natuurlijk en THC-Vrij

Onze toewijding aan zuiverheid is onwrikbaar. Deze cartridge is THC-vrij, wat zorgt voor een legale en niet-bedwelmende vape-ervaring. We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten, met een focus op pure organische cannabinoïden en terpenen, en vermijden strikt alle toevoegingen. Dit zorgt voor een schone, natuurlijke en authentieke vape.

Rigoureuze Onafhankelijke Testen voor Gegarandeerde Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn van het grootste belang. Elke batch van onze THCH Green Apple Crunch ondergaat strenge testen door onafhankelijke laboratoria. Dit rigoureuze proces zorgt ervoor dat elke cartridge een 0,00% THC-niveau behoudt, waarmee we onze belofte van superieure kwaliteit nakomen.

Innovatieve THCH en 10-OH Samenstelling

Onze THCH Green Apple Crunch bevat THCH, een unieke fytocannabinoïde die van nature in cannabis voorkomt. Door een wetenschappelijk proces genaamd 'terpenylering', dat extra koolstofatomen toevoegt aan het CBD-molecuul, hebben we het natuurlijke cannabinoïdeprofiel versterkt. Het resultaat is een nieuw, langer geketend molecuul dat opvalt door zijn onderscheidende samenstelling.

10-OH, een ander belangrijk onderdeel, is een hydroxy-afgeleide van hexahydrocannabinol. Doorgaans in sporen aanwezig in cannabis, produceren we het in een gecontroleerde laboratoriumomgeving. Dit omvat een geavanceerd proces van het hydrogeneren van CBD en het gebruik van geavanceerde technieken om een werkelijk uniek product te creëren.

Geavanceerde CCELL Technologie

Onze cartridges zijn ontworpen met behulp van de nieuwste CCELL-technologie. Dit omvat:

Wetenschappelijk berekende porieverdeling en gelijkmatige warmteverdeling, wat zorgt voor een efficiënte verstuiving van een breed scala aan terpenen.

Een geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoelontwerp voor meer thermische efficiëntie.

Geavanceerde oxidatiebestendige behandeling op de verwarmingsspoel, die precisie en consistentie verbetert.

DISCLAIMER

Vervaardigd in de EU, onze THCH Green Apple Crunch cartridges zijn gemaakt van hennep-afgeleide CBD. Ze zijn 100% legaal en voldoen aan Act No. 167/1998 §5.

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs, of operators van zware machines.

Bij verkeerd gebruik, consumeer voedsel en drank; effecten zullen doorgaans binnen enkele uren afnemen.

Vermijd het bedienen van motorvoertuigen of zware machines na gebruik.

Dit product is bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden alleen. Het is niet bedoeld voor directe consumptie of roken en is een verzamelobject. Verkoop is beperkt tot personen ouder dan 18 jaar.

CORE
3800236001447
 Reviews

Be the first to write your review !