Lijst van producten op merk TATRA HEMP

Bij Tatra Hemp van Medvape, onderscheiden we ons door onze passie en toewijding aan wat we doen. Onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en testen, en wij geloven sterk in transparantie. Dit betekent dat we altijd volledige informatie zullen verstrekken over de samenstelling van onze producten en hoe ze worden vervaardigd. Bovendien staan we altijd klaar om te adviseren en alles uit te leggen wat u moet weten over CBD en het effect ervan op uw gezondheid.

Het kiezen voor Tatra Hemp betekent dat u verbinding maakt met een bedrijf dat u alleen het beste biedt. Onze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, zonder toevoeging van schadelijke stoffen. We zijn trots om het enige bedrijf in Slowakije te zijn dat zijn eigen CBD-producten ontwikkelt.

TATRA HEMP

Onze HHC-O Vape is van hoge kwaliteit en bevat een glazen en keramische tank met een mengsel van HHC-O en organische terpenen, volledig gemaakt zonder kleurstoffen en andere toevoegingen. Het bevat 1 ml en is volledig THC-vrij.

Meer dan 95% HHC-O (hexahydrocannabinol-O-acetaat)

HHC-O met natuurlijke terpenen

Geëxtraheerd uit 100% natuurlijke, in de EU gecertificeerde hennep

De THC-P Vape is eveneens van hoge kwaliteit en bevat een glazen en keramische tank met een mengsel van THC-P en organische terpenen, volledig gemaakt zonder kleurstoffen en andere toevoegingen. Het bevat 1 ml en is volledig THC-vrij.

10% THC-P (Tetrahydrocannabiphorol)

THC-P met natuurlijke terpenen

Geëxtraheerd uit 100% natuurlijke, in de EU gecertificeerde hennep

DISCLAIMER:

Alle producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden. Deze producten zijn niet geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen, voor actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines.

Bij MISBRUIK, voldoende drinken en eten, mogelijke effecten zullen binnen enkele uren afnemen.

Rijd geen motorvoertuigen en bedien geen zware machines na inname.

De producten voldoen aan de Wet nr. 167/1998 §5.

Bedoeld voor de volgende doeleinden; industriële, technische en tuinbouwdoeleinden.

Niet voor directe consumptie of roken.

Dit is een verzamelproduct.

Deze producten zijn alleen te koop voor personen ouder dan 18 jaar.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)