9% THCH VAPE + 35% 10-OH PEACH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH PEACH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE HYBRID PEACH 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH PERZIK Disposable Core: Een Nieuw Tijdperk in Hennep Innovatie

De Essentie van Perzik Smaak

Welkom in de wereld van hennep-afgeleide producten. Ons nieuwste product, de 9% THCH + 35% 10-OH PERZIK Disposable Core, is een unieke mix van zuiverheid en smaak die uw perceptie van hennep producten zal veranderen. Doordrenkt met een heerlijke perziksmaak.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH PEACH DISPOSABLE CORE

THC-H: Het Baanbrekende Cannabinoïde

Met de voortdurende evolutie van de cannabisindustrie, springt THC-H eruit als een baanbrekend cannabinoïde. Afgeleid van hennep- en marihuanaplanten, wordt THC-H gesynthetiseerd via een innovatief proces genaamd "terpenylering." Dit proces creëert een molecuul met een langere keten dan THC, wat wijst op een grotere affiniteit voor menselijke cannabinoïde receptoren. In tegenstelling tot THC, komt THC-H van nature voor in zeer kleine hoeveelheden en is volledig vrij van THC.

10-OH: Een Hydroxy Derivaat voor een Verbeterde Ervaring

10-OH, een hydroxy-derivaat van hexahydrocannabinol, markeert een belangrijke vooruitgang in cannabinoïde onderzoek. Het wordt in kleine hoeveelheden aangetroffen in cannabis, maar wordt voornamelijk gesynthetiseerd in laboratoria uit CBD en terpenen. Dit verbinding ondergaat oxidatie via cytochroom P450, dat voornamelijk in de lever wordt aangetroffen en een cruciale rol speelt bij het metaboliseren van vreemde stoffen.

CCELL Technologie: Pioniers in Efficiëntie en Veiligheid

Ons product beschikt over de state-of-the-art CCELL-technologie. Dit omvat een geoptimaliseerde keramische formulering en een geavanceerd spoelontwerp voor superieure thermische efficiëntie. De verwarmingsspoel krijgt een oxidatiebestendige behandeling, wat zorgt voor consistente weerstand en een verbetering van 20% in productconsistentie. Met CCELL ervaart u tot 57% minder productie van schadelijke bijproducten zoals aldehyden.

Disclaimer: Conformiteit en Veiligheid

Onze producten zijn 100% legaal, vervaardigd in de EU uit hennep-afgeleide CBD. Ze zijn bedoeld om buiten het bereik van kinderen te worden gehouden en zijn niet geschikt voor zwangere of zogende vrouwen, actieve en professionele chauffeurs, of bestuurders van zware machines. In geval van misbruik, zorg voor voldoende inname van voedsel en water; de effecten zullen binnen enkele uren verminderen. Rijden of het bedienen van zware machines na gebruik vermijden. Onze producten voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5, bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden, en zijn niet voor directe consumptie of roken. Dit is alleen een verzamelproduct en is beschikbaar voor personen ouder dan 18 jaar.

Waarom Kiezen voor Onze 9% THCH + 35% 10-OH PERZIK Disposable Core?

Natuurlijk en Puur: Onze formule is vrij van THC en maakt gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten, pure organische cannabinoïden en terpenen zonder enige toevoegingen.

Laboratorium Geteste Kwaliteit: Elke batch wordt onafhankelijk in het laboratorium getest om een THC-gehalte van 0,00% en superieure kwaliteit te garanderen.

Innovatieve Cannabinoïden: Verken het potentieel van THC-H en 10-OH, twee nieuwe cannabinoïden die unieke ervaringen bieden.

CCELL Technologie: Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen in vapen technologie met ons wetenschappelijk ontworpen CCELL-systeem.

Milieuvriendelijk en Veilig: Ons waterige gietproces vermindert de verwerkingsbehoeften met een derde, wat bijdraagt aan een veiliger en duurzamer product.

Legaal en Conform: Al onze producten worden in de EU vervaardigd en voldoen aan strenge wettelijke normen.

Voor de Kenners en Verzamelaars

Onze 9% THCH + 35% 10-OH PERZIK Disposable Core is meer dan alleen een product; het is een verzamelobject. Ontworpen voor degenen die de nuances van hennep-afgeleide producten waarderen, staat het als een getuigenis van innovatie en kwaliteit.

Een Verantwoorde Keuze

We begrijpen het belang van verantwoordelijkheid bij het gebruik van onze producten. Daarom benadrukken we veiligheid, wettelijke naleving en verantwoordelijk gebruik. Onze producten zijn een keuze voor de geïnformeerde en gewetensvolle consument.

CORE
3800236001157
 Reviews

Be the first to write your review !