9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA SUPER LEMON HAZE 2ml (0%THC) CORE

€ 66,07

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE WEGWERP KERN - Ervaar de Pinnacle of Hemp Innovation

Uitzonderlijke Smaak, Supreme Kwaliteit

Welkom in de toekomst van op hennep gebaseerde producten met onze 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Wegwerp Kern. Ontworpen voor degenen die de fijnere dingen waarderen, biedt ons product een ongeëvenaarde SUPER LEMON HAZE-smaak die zowel gedurfd als verfrissend is.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 6,61
3 10% € 19,82
10 30% € 198,22
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH SUPER LEMON HAZE DISPOSABLE CORE

Puurgehalte, Natuurlijk en THC-vrij

Wij geloven in puurheid en kwaliteit. Daarom is ons product volledig THC-vrij en bevat het alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Onze toewijding aan puurheid strekt zich uit tot het gebruik van pure organische cannabinoïden en terpenen, zonder enige toevoegingen. Het is niet zomaar een product; het is een belofte van natuurlijke uitmuntendheid.

Laboratorium Getest voor Ongeëvenaarde Kwaliteit

Elke batch ondergaat strenge tests door onafhankelijke laboratoria. Dit garandeert absolute puurheid met 0,00% THC, zodat u telkens weer een product van de hoogste kwaliteit ontvangt.

De Innovatie van THC-H

Verdiep u in de wereld van THC-H, een nieuw grensgebied in de cannabisindustrie. THC-H, een nieuw cannabinoïde, is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie. Door gebruik te maken van terpenylatie, een proces dat heptyl resorcinol combineert met terpeenderivaten, hebben we een molecuul gecreëerd met een langere keten dan THC, wat een grotere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïde receptoren belooft. Onze THC-H is in minuscule hoeveelheden in de natuur aanwezig en is een bewijs van wetenschappelijke vooruitgang.

De Kracht van 10-OH

Ons product bevat ook 10-OH, een krachtige hydroxy-afgeleide van hexahydrocannabinol. Overwegend in het laboratorium geproduceerd, is 10-OH een wonder van moderne wetenschap, gemaakt door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450. Deze innovatie benadrukt niet alleen onze toewijding aan kwaliteit, maar toont ook onze inzet om de grenzen van op hennep gebaseerde producten te verleggen.

CCELL-technologie - De Toekomst is Hier

Onze geavanceerde CCELL-technologie stelt nieuwe normen in de industrie. Met wetenschappelijk berekende poriedistributie en gelijkmatige warmteverdeling atomiseert EVO effectief een breed scala aan terpenen, wat een verbeterde ervaring oplevert. De geoptimaliseerde keramische formulering en verbeterd spoelontwerp bieden een grotere thermische efficiëntie en een aanzienlijke vermindering van schadelijke bijproducten. Ervaar het verschil met tot 57% minder productie van aldehyden en een verbetering van 20% in productconsistentie.

Veiligheid en Voldoet aan de Voorschriften - Onze Hoogste Prioriteit

Onze producten zijn 100% legaal, gemaakt in de EU van op hennep afgeleide CBD en voldoen aan Wet nr. 167/1998 §5. We pleiten echter voor verantwoord gebruik. Houd deze producten buiten het bereik van kinderen en weg van zwangere en borstvoeding gevende vrouwen. We raden ook af om na gebruik te rijden of zware machines te bedienen. Onthoud dat dit een verzamelobject is, bedoeld voor industriële, technische en tuinbouwkundige doeleinden, niet voor directe consumptie of roken.

Het Ultieme Verzamelobject voor de Kritische Individu

Onze 9% THCH + 35% 10-OH Super Lemon Haze Wegwerp Kern is niet zomaar een product; het is een statement. Het is voor degenen die de kunst van op hennep gebaseerde producten waarderen, voor de kenners van smaak en kwaliteit. Exclusief beschikbaar voor individuen ouder dan 18 jaar, is het meer dan een product.

CORE
3800236001171
 Reviews

Be the first to write your review !