8% THC-JD + 35% 10-OH SAN FRANCISCO VALLEY - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH SAN FRANCISCO VALLEY - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE SAN FRANCISCO VALLEY SATIVA 1ml - EL GRINGO

€ 49,55

8% THC-JD + 35% 10-OH SAN FRANCISCO VALLEY - EL GRINGO

SFV OG, ook bekend als "San Francisco Valley OG, is een sativa-dominante hybride marihuanasoort van Cali Connection met aromatische tonen van aardse dennen- en citroensmaken.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% € 4,95
3 10% € 14,86
10 30% € 148,64
Aantal


Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot %korting %
3 10% Tot %korting %
10 30% Tot %korting %
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

EL GRINGO THC-JD SAN FRANCISCO VALLEY

Dit product is THC-vrij, gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. Zuivere organische cannabinoïden en terpenen, zonder toevoegingen. Elke batch wordt getest door onafhankelijke laboratoria om 0.00% THC te garanderen, wat zorgt voor een superieure kwaliteit.

THC-JD

Met meer dan 100 geïdentificeerde cannabinoïden in hennep- en marihuanaplanten, hebben fabrikanten veel te ontdekken en blijft de cannabismarkt groeien.

Tetrahydrocannabioctyl, vaak afgekort tot THC-JD, is een natuurlijk voorkomende cannabinoïde (fytocannabinoïde) en een THC-variant. Hoewel het structureel vergelijkbaar lijkt, is er een belangrijk verschil: de lengte van de koolstofstaart of zijketen. THC-JD is vooral opmerkelijk vanwege zijn octylzijketen, het anatomische kenmerk dat het onderscheidt van delta 9 THC. Deze staart van acht koolstofatomen vindt u aan de rechterkant van een lijndiagram. Lange ketens suggereren een grotere bindingsaffiniteit met menselijke cannabinoïde-receptoren. In zijn natuurlijke vorm bestaat het in extreem kleine hoeveelheden. De productiemethode omvat het wijzigen van CBD met hitte of chemische katalysatoren.

10-OH

10-OH is een hydroxyderivaat van hexahydrocannabinol, dat in sporenhoeveelheden in de cannabisplant wordt aangetroffen, maar in de praktijk wordt het in het laboratorium geproduceerd door het hydrogeneren van CBD, terpenen of het gebruik van kunstmatige maagsappen. 10-OH wordt geproduceerd door de oxidatie van hexahydrocannabinol via cytochroom P450, dat voornamelijk in de lever wordt aangetroffen en een sleutelenzym is in het metabolisme van vreemde stoffen.

DISCLAIMER:

Alle producten zijn 100% legaal en gemaakt in de EU van hennep afgeleide CBD.

Buiten bereik van kinderen houden. Deze producten zijn niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen, voor actieve en professionele bestuurders of bedieners van zware machines.

In geval van MISBRUIK, voldoende drinken en eten, mogelijke effecten zullen binnen enkele uren afnemen.

Rijd geen motorvoertuigen of bedien zware machines na inname.

De producten voldoen aan de Wet nr. 167/1998 §5.

Bedoeld voor de volgende doeleinden; industriële, technische en tuinbouwdoeleinden.

Niet voor directe consumptie of roken.

Dit is een verzamelproduct alleen.

Deze producten zijn alleen te koop aan personen ouder dan 18 jaar.

3800236001287
 Reviews

Be the first to write your review !